Främmande

Nu har vi haft främmande av Lina och Sofie i flera timmar. Det blev lek i ca 30min för barnen för sen så somnade Sofie och när hon vaknade så sov Melvin *s*. Jag och Lina fick i alla fall prata lite och fika.

Melvin har upptäckt en ny rolig sak, man kan klättra upp i gåvagnen, det är kul. Alla bilder är tagna av mig och får inte lånas. Tyvärr kunde jag inte vattenmärka dem då sidan låg tillfälligt nere.

Dagens outfit är tröja från KappAhl, byxor från Lindex (Bamse)

 

7 thoughts on “Främmande

  1. Angående bilderna – sådär gjorde Lovisa också när hon var i Melvins ålder, stod i gåvagnen, och jag var alltid så rädd att hon skulle ramla…

  2. Läste Minnas kommentar här ovan. Jag säger också främmande när jag menar att jag får besök av nån – alltså av nån jag känner. Men Minnas kommentar fick mej att tänka till – hon har ju rätt. Varför säger man främmande om nån man känner? 🙂

  3. Nyfiken fråga bara. Främmande?! Var kommer det ordet i från? Jag fick verkligen tänka till en stund på vad du menade. Främmande är för mig okända, och i det här fallet skulle det alltså vara att du fick besök av okända (främmande) personer. Bara nyfiken alltså. Säger man så i hos er där du kommer ifrån, alltså är den en dialekt?

    /M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.