Vilken dag…

Gick upp vid 8-tiden och gjorde ordning Melvin, vi lekte lite och sen så bestämde vi att Anna-Karin och Wilmer skulle komma förbi. Strax innan de kom ringde mormor, hon var jättedålig och jag lovade henne att åka och hämta ett recept senare på dagen. A-K och W kom och vi fikade och pratade. Melvin sov middag i sin säng och Wilmer slocknade i gästsängen (Melvins växasäng *S*). När A-K gick hem så hämtade jag id hos mormor och sen åkte jag och mamma och Melvin till Gnesta och hämtade medicinerna, det var på ett hår att jag fick ut dem, de var sannerligen dyra. Hem igen och lämna medicinen och sen direkt till mamma och äta lite sen lunch. Melvin fick mat och jag åt frallor. Sen körde jag mamma till Hälsokällan då det regnade, satt där ett tag. Melvin gillar att vara på Hälsokällan för de har en jättefin rutschkana som han gillar.

Nu har vi nyligen kommit hem, Melvin är lagd i vagnen för att sova men jag undrar om han redan vant sig vid att sova i sängen, han gillade inte sulkyn, fick bli bugaboon idag istället.

Middagen idag får Nicke ro ihop, jag orkar faktiskt inte, det blev så hektiskt på eftermiddagen att nu vill jag bara ligga på soffan en stund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.