Lek

På förmiddagen var vi hos Lotta och Johannes, det är så kul att se killarna ihop, de pysslar och donar och klappar på varandra. Inget snackande med varann än utan de snor saker av varann och kryper efter varandra. Det sötaste var när Lotta sa åt Johannes att hämta bollen och killarna försvann, när vi efter någon minut gick för att se vad de gjorde så satt de i Johannes rum och lekte. Sötisar.

Åkte därifrån vid 12-tiden och stannade till en snabbis hos min mamma för att Melvin skulle få vara där när jag åkte och handlade. Det var mitt i hans lunch så jag tyckte det var bra om han fick äta i tid och att jag fick åka själv och handla.

Väl på affären träffade jag min brors exexex *s* och vi pratade ganska länge. Hon är supertrevlig och fortfarande en vi bryr oss mycket om. Hon är den tjej som min bror fick ett barn med men tyvärr dog barnet vid 10 månaders ålder i spinal muskel atrofi.

När jag kom tillbaka till min mamma så hade Melvin ätit och precis gjort i blöjan så det var bara att byta. Hann med en fika innan vi åkte hem och han fick sköna kläder på sig och sen lägga sig i sulkyn, han somnade på bara några minuter. Nu hör jag honom snarka, så skönt med en stund för mig själv. Har hunnit äta lite fil och smörgås och nu slölyssnar jag på Oprah Winfrey.

2 thoughts on “Lek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.