Kväll

På eftermiddagen när Melvin vaknat så gick vi till lekparken, blev en massa krypande omkring då han inte alls vill gå utomhus med sina skor. Sen gungade vi och sist lekte vi vid rutschkanan, sen räckte det tyckte tydligen Melvin för han började krypa hemåt. På vägen hem så gick vi vägen förbi Melvins gammelmormor och där bjöds det på blodpudding, Melvin åt nästan en hel. Väl hemma så beställde jag en skiva till mormor/gammelmormor och sen så blev Melvin lite ledsen så för första gången sen han var bebis så kröp han upp hos mig och låg still ungefär 15min medan jag strök honom på ryggen/armen. Sen var det full fart och när Nicke kom så kokade jag makaroner och fixade köttbullarna och grönsakerna.

Melvin fick äta själv idag och det gick hyfsat, när han väl får på något på skeden så får han faktiskt in det också. Nicke hjälpte till lite på slutet men han var inte så hungrig då han ätit blodpuddingen tidigare.

Vid 18 tiden kom mina föräldrar förbi och fikade och åt äppelkaka som min mormor kommit förbi med. De stannade drygt en timme och gick strax efter att Melvin gått och lagt sig.

Nu skall jag strax se Sjukhuset och sen blir det Hell´s kitchen ikväll.

2 thoughts on “Kväll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.